Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

По това време YMCA прекратяваше своите събития, но калифорнийската YMCA заяви във Facebook, че ще помогне на жителите на Лос Анджелис, които се нуждаят от жилище след бурята, да бъдат настанени в хотел, докато нещата се нормализират.

Тежко пострадалият регион Гуахара е откъснат от света от 5 юни, когато ураганът Мария опустоши острова и прекъсна повечето електрозахранващи и телефонни линии, като блокира по-голямата част от населението и остави региона без вода и електричество.

Сега те информират първата група евакуирани, че има редица хотели в Лос Анджелис, които предлагат намаления след супербурята Санди.

В допълнение към “удобната за района” цена от 79 долара, YMCA предлага стаите безплатно, като начало, поради което слизането за една седмица не струва нищо.

Бурята опустоши общността, като остави голяма част от инфраструктурата, училищата и домовете ѝ повредени или разрушени.

Помощта

Домовете, reduslim cena които са били направени от азбестосъдържащи материали, като винилови сайдинги и керемиди, представляват висок риск от пожар и емфизем както за собствениците на жилища, така и за хората, които реагират първи. За жителите, живеещи в домове, които съдържат азбест, те могат да следват следните стъпки.

Интервю с Тони Палмър, ръководител на противопожарните служби.

“По същество това е система за ранно предупреждение, ако щете”, казва Палмър. “В момента се сблъскваме с проблеми, защото имаме хора на терен, които са обучени в нашата система, които се сблъскват с условията, които засягат тези сгради.”

Палмър каза също, че са изпратили няколко представители в Ню Орлиънс и Батън Руж с оборудване за отстраняване на азбест, за да подпомогнат ситуацията. Досега те са успели да намерят осем сгради и са ги премахнали.

“Няма причина, ако това е ситуация на първо реагиране, да не се погрижим за нея през първите 48 часа”, каза Палмър.

Единственият проблем е, че Ню Орлиънс е на 1500 мили.

“Докато не изпратим нашите хора там, ще трябва да третираме тези сгради по най-добрия начин”, каза Палмър. “Искаме да се погрижим за тези сгради, но се опасявам, че това няма да стане в близко бъдеще”.

Сайтът Asbestos@NOLA.com е създаден с цел комуникация с обществеността. Ние НЕ сме свързани с град Ню Орлиънс, Службата за извънредна готовност или Министерството на здравеопазването.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *