Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Когато става въпрос за намаляване на калориите, най-добре е да започнете с поставянето на реалистична цел за намаляване на теглото. Ако трябва да свалите много килограми, влезте в здравословния за ръста си диапазон на теглото и след това правете постепенни промени, които се натрупват, казва д-р Дейвид Кац, reduslim мнения бг мама директор на Института за стрес и здраве към Училището по бизнес “У. П. Кери” към Държавния университет на Аризона. Трябва също така да обмислите как вашите упражнения се вписват в ежедневието ви. Следобедният джогинг няма смисъл, ако всяка сутрин трябва да ставате в 6 часа, за да изпратите децата си на училище.

Но за повечето хора три до четири дни седмично са достатъчни. “Не мисля, че е необходимо да тренирате над час”, казва Кац. “Можете да се справите с около 20 минути упражнения пет пъти седмично.” Макар че два до три часа са идеални, не е необходимо да сте атлет, казва Кац. “А ако не можете да тренирате повече от три-четири дни, ще се справите и с пет.”

Как да отслабваме

Омръзнало ви е формата за мъфини да ви вика по име? Този хак ще извади думата “диета” от речника ви завинаги. Седемдневният план за хранене е сериозно по-лесен от спазването на строга диета – и все пак ще ви помогне да отслабнете.

Дори ако вече се храните с ниско съдържание на въглехидрати, предварителното приготвяне на някои ястия ще ви улесни да се придържате към диетата си. “Да отидеш в магазина и просто да избереш това, което искаш да ядеш този ден, може да е малко по-трудно”, казва диетологът Лорън Блум, MS, RD, директор по храненето в Longevity Nutrition. “Възможно е дори да нямате същите храни в шкафа си като предишния ден.”

Преди да направите големи промени в диетата си, е добре да се срещнете с диетолог, за да се уверите, че спазвате плана си за хранене. “Ако ядете това, което искате, но все още качвате килограми, най-добре е да намерите диетолог, който да ви помогне”, казва Алиса Кинг, РД, асистент клиничен диетолог и физиолог по физическо натоварване в Houston Methodist.

“Диетологът може да ви помогне да определите дали не ядете твърде много протеини и въглехидрати”, казва Кинг. �

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *