Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

В проучването изследователите наблюдават 204 възрастни със затлъстяване, които се опитват да отслабнат в продължение на поне шест месеца. Всички участници са били помолени да поддържат определен reduslim брой капсули крачки на ден (средно малко над 10 000) и да се упражняват последователно през целия ден (можели са да правят кардио или силови упражнения).

При тези, които постоянно се упражнявали извън определеното сутрешно време, се наблюдавала по-добра загуба на тегло, докато при тези, които постоянно се упражнявали по същото време, се наблюдавало по-добро поддържане на теглото.

На въпроса защо това се случва, авторите на проучването посочват две теории. Едната е, че поддържането на установен тренировъчен режим може да бъде “необходима стратегия за поддържане на загубата на тегло”, според авторите на проучването. Другата причина? Всъщност може да е по-лесно да се правят едни и същи упражнения през целия ден, отколкото да се променят всеки път, когато ви се наложи да отидете до тоалетната.

За да ви помогне да се придържате към плана си, може би е разумно да се опитвате да правите упражнения по едно и също време всеки ден. Ако сте склонни да започвате и завършвате деня си по едно и също време, можете да поддържате тренировките си последователни през целия ден. След това можете да се уверите, че тренирате, когато е по-малко вероятно да закусите или да ви се наложи да отидете до тоалетната, което ще ви помогне да избегнете апетита и безразсъдното хранене.

Проучването установява, че хората, които са се упражнявали в определено време, са имали по-постоянно намаляване на теглото по време на изследването. Ето защо е важно да се опитвате да правите упражнения по едно и също време, всеки ден.

6 съвета за намаляване на теглото

Сега, след като сте чули за това как един последователен режим на упражнения може да ви помогне, опитайте тези, за да отслабнете:

1. Съсредоточете се върху здравето, а не върху кантара.

Shutterstock

“След програмата за отслабване не се вманиачавайте по цифрите и не полудявайте, следейки приема на храна”, казва Тара Гидус, д-р, FACOG, акушер-гинеколог и автор на книгата The All-Day Energy Solution. “Опитайте се да прецените как се чувствате и се съсредоточете върху промени в начина на живот, които подобряват качеството на живот, а не само количеството свалени килограми.”

Гидъс казва, че това е особено важно, ако отслабвате, за да намалите риска от рак на гърдата и яйчниците.

2. Кажете “не” на нездравословните закуски.

Най-добрият начин да се “отървете от навика да ядете захар” е да спрете да я консумирате напълно. (И, да, може да се наложи да започнете да добавяте

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *