Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Следвайте тези пет предложения, за да свалите килограми бързо и да ги задържите.

1. Съсредоточете се върху избора на храна

Причината, поради която искате да отслабнете? За да се чувствате по-добре. За да изглеждате по-добре. За да подобрите здравето си. Правите го за себе си, но също така искате да го направите по начин, който е най-устойчив. Това не е маратон, както се казва в старата поговорка.

Намерете начини да улесните избора на здравословна храна. Носете по-малки дрехи, за да ви е по-удобно. Променете стойката си, за да не изглеждате толкова заплашително. И улеснете избягването на автогарата за бързо хранене и на предварително опакованите закуски в офиса.

Промените, които направите сега, ще ви бъдат от полза до края на живота ви.

2. Храни за “добро настроение”

Продължавайте да си угаждате от време на време. Но когато го правите, опитайте се да ядете храни, които спадат към категорията “добро настроение”, които насърчават ситостта и лесното отслабване. Това включва храни, които са с ниско съдържание на захар и рафинирани въглехидрати – например бял ориз и макаронени изделия.

И не се заблуждавайте от това колко сладки могат да бъдат тези храни на вкус. Те не осигуряват усещане за ситост. “Тялото е създадено да съхранява и използва простите захари за гориво”, казва Кристин Гербщадт, доктор по медицина, доктор на медицинските науки, която е ръководител на катедрата по здравни науки “Кристи” в Университета на Ню Хемпшир и е доцент по хранене и диететика в Медицинския колеж на Университета Дрексел във Филаделфия. “За съжаление тялото не може да ги разгради в енергия, така че когато ги ядете, те пътуват директно към черния дроб и се превръщат в мазнини.”

Да не говорим, че проучванията са установили, че храните, които най-често се сервират на посетителите на ресторантите, са с високо съдържание на захар и рафинирани въглехидрати.

Освен това типичният ни график на хранене се състои от поемане на храна в произволни моменти през деня. Проблемът: Това затруднява консумирането на закуски в разумни порции.

Вместо това разпределяйте здравословните си закуски на порции през целия ден. Това не означава непременно да приготвяте повече храна, казва Кристин Гербщадт, доктор по медицина, доктор на медицинските науки, reduslim брой капсули която е ръководител на катедрата по здравни науки “Кристи” в Университета на Ню Хемпшир и е доцент по хранене и диететика в Медицинския колеж на Университета Дрексел във Филаделфия. “Хората често ядат повече, докато преминават през деня”, казва тя.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *