Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Getty Images

Ако сте възприели някоя от следните 10 хитрини за отслабване, това вероятно е станало благодарение на изследвания, които са ви нанесли удар по тялото – но също така е възможно все още да се придържате към някоя друга заблуждаваща идея в името на диета, към която се опитвате да се придържате.

Отслабване по ефективен и лесен начин

1. Упражнявайте се ежедневно.

Отнема само 30 минути, пет или шест пъти седмично, reduslim състав и получавате същите ползи за здравето, както ако всеки ден изпълнявате поне 30 минути кардио или силова тренировка, според обзор, публикуван в списание Addiction през 2012 г.

Проучванията са толкова последователни – и резултатите за здравето са толкова положителни – че изглежда като здрав разум да се предложи всеки да включи упражнения в ежедневието си. А ако искате действително да отслабнете, упражненията са най-ефикасният начин да го направите.

Според проучване на Mayo Clinic от 2017 г. средностатистическият американец спортува по-малко от 30 минути седмично, а дори и да спортувате повече, може би прекалявате.

“Упражненията и фитнеса са нещо, което всички трябва да правим за здравето си”, казва Алета Финч, лицензиран клиничен психолог в Ню Йорк и собственик на програмата R&A Blueprint, която спазва дисциплината.

Но физическите упражнения могат да бъдат труден за поддържане навик, така че как да изберете подходящата за вас рутинна тренировка или дори тренировъчен клас?

Какъв вид тренировка е подходящ за вас, зависи от нивото ви на физическа подготовка, мотивацията и времето.

Често срещани погрешни схващания:

1. Напълно начинаещите трябва да започнат бавно.

“Новобранците никога не трябва да започват с високоинтензивни тренировки”, казва Финч. “Това не се препоръчва.”

Освен това е трудно да се прецени колко ще ви се иска да тренирате само след няколко занятия, казва Финч. И може да прегорите, ако се опитвате да правите изтощителни тренировки, без да знаете границите на тялото си. Освен това добавянето на нови за вас занимания с упражнения е рецепта за чувство на страх и объркване, което е контрапродуктивно за всеки, който се опитва да отслабне. (Ето някои тренировъчни програми за отслабване, ако тепърва започвате.)

Вместо това Финч предлага да се срещнете с треньор, да се присъедините към курс за начинаещи или да посещавате занимания, които поразяват

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *