Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Ето защо разговаряхме с регистрирания диетолог и специалист по хранене Малъри Шлайфър, автор на книгата “Истински специалист по хранене ли сте?”, за да разберем кое е най-доброто време за тренировка. Тя предложи да станете около 7:30 ч. и да се стремите да отидете във фитнеса поне за 30 минути сутрин, независимо от това как се чувствате.

Нямате време за сутрешна тренировка? Съсредоточете се върху посещението на фитнес залата преди или след работа. В края на краищата, проучване за отслабване, публикувано през юни 2019 г. в списание The Lancet Oncology, установи, че упражненията в определено време на деня могат да намалят телесното тегло също толкова ефективно, колкото ако се упражнявате по друго време. Това означава, че може да успеете да свалите килограми след дълъг работен ден, reduslim независимо дали това е първият или последният ви работен ден в офиса.

Опитайте тези бързи съвети за отслабване, когато почувствате, че имате нужда от малко вдъхновение:

Опитайте да замените ежедневната си газирана напитка с неподсладен студен чай. Според проучване на Университета на Илинойс от май 2019 г. хората, които са преминали от газирана напитка към студен чай, са консумирали с около 61 калории по-малко на ден, като същевременно са отпивали по-малко калории, отколкото преди. Така че получавате полза за здравето, плюс възможен страничен ефект: може да свалите малко килограми, тъй като пиете по-малко захар. Бонус: Ако пиете чая си на работа, страхотният вкус може да ви подтикне да продължите да работите малко по-дълго.

Можете да се насладите на напитки, които съдържат стевия. В проучване, публикувано през април 2019 г. в списание Nutrition, изследователите установяват, че добавянето само на 1 до 2 чаени лъжички стевия към вашата диета дневно може да ви помогне да отслабнете. Можете да използвате стевия вместо някои от добавените захари в любимите си храни. Само имайте предвид, че стевията все още е захар, което означава, че може потенциално да влоши здравословни проблеми като диабет. Бъдете разумни в начина, по който я използвате.

Ако изпитвате глад за въглехидрати, яжте пълнозърнест тост за закуска. Те може да напълняват, но въглехидратите са от съществено значение за поддържане на здравословно тегло, казва д-р Боб Грийн, автор на книгата за хранене The 48-Hour Flat-Belly Plan. Всъщност, когато ядете въглехидрати на закуска, се повишава нивото на хормона, който ограничава апетита ви. Опитайте английски кифлички, пълнозърнести багети или зърнени храни с трици.

Погледнете на нещата от добрата им страна. Според проучване, публикувано в Obesity in

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *