Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Стриди в съотношение 1:1 на сол и морска вода. След това черупките се почистват. След това се изпращат в цех за преработка на черупкови организми, където се освобождават от саламурата. Оставят се за няколко дни в солен разтвор, след което се изплакват отново и се замразяват. Накрая се изпращат на пазара.

Плодове и зеленчуци: Постигането на 100% от дневната ви квота е толкова лесно, reduslim таблетки колкото 5 1/2 чаши плодове и зеленчуци, казва Уайт. “Ако ги ядете всеки ден, ще постигнете квотата си”, казва тя. “Това наистина е изключително лесен начин да си набавите разнообразни витамини, минерали, антиоксиданти и фибри.” За повече помощ за всекидневното приемане на плодове и зеленчуци, вижте тези 25 начина да заредите диетата си.

Намалете очакванията си, ако се стремите към “перфектната” диета, колкото и невъзможна да изглежда тя. Ще не успеете. Всички го правим. “Не се самобичувайте”, казва Уайт. “Става дума за напредък, а не за съвършенство. Ако се фокусирате върху пропуските, ще изпаднете в депресия. Но ако погледнете към модела на успехите си, ще се почувствате фантастично.”

След всичко казано дотук, ето какво ще направя по различен начин този път. Приемам, че никога няма да имам напълно стройно тяло и че никога няма да стигна до определено число на кантара. Реших да се откажа от опитите да измервам тялото си и да го сравнявам с това, което другите хора смятат, че трябва да изглежда. Вместо това се съсредоточавам върху нещата, които мога да контролирам: подобряване на храната, която ям, повече сън и тренировки. -Фран Страхан, бегачът

Трансмазнините в менюто ви се крият на видно място и саботират амбициите ви за изчистен корем, да не говорим, че могат да нанесат хаос на сърдечносъдовата ви система. “Не осъзнавате колко много от тях ядете, докато не ги изключите. Ако сте в добра кондиция и сте активни, няма да забележите разлика във физиката си, но ако сте заседнали и с наднормено тегло, ще изглеждате като съвсем нов човек”, казва Уайт. “Но докато не направите нещо по въпроса, вие

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *