Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Въпреки че в повечето случаи е добре да закусвате, не е задължително да я приемате. Ако пропуснете закуската, метаболизмът ви ще бъде по-бавен и ще сте склонни да правите по-дълги паузи между храненията. Нещо повече, сигналите за глад са по-слаби, поради което е по-трудно да сте в режим на изгаряне на калории.

Също така прочетете: Единствената диета за мазнини, reduslim bg mamma от която някога ще се нуждаете, за да отслабнете и да запазите теглото си

[i]Katey Rickel/Getty Images[/i]

Похапването на малка закуска преди хранене може да помогне за засилване на метаболизма, казва Рутан Ростами, RDN, FADA, от Университета на Невада, Лас Вегас. В проучване от 2012 г., публикувано в American Journal of Clinical Nutrition, хората, които закусват с ядки (и имат малко по-малко калории), ядат повече и изгарят повече калории от хората, които не закусват. Освен това проучването установява, че жените, които са яли най-много ядки (но не и калории), са отслабнали повече от тези, които не са ги яли.

Друг чудесен начин за стартиране на стимулиране на метаболизма: Мазнинни бомби. Това са пълни с хранителни вещества закуски, които могат да се консумират като закуска след тренировка или вместо хранене. (Шепа бадеми, банан и нискомаслена извара без добавени плодове ще ви осигурят доза от всички хранителни вещества, необходими за изгарянето на мазнините в една закуска.)

Лесни начини за отслабванеПрез годините сигурно сте чували доста щури съвети за отслабване, независимо дали става въпрос за това да пиете сок от целина всеки ден или да замествате храната си с “бисквити” за отслабване. И често тези съвети се разпространяват от хора без никакъв опит в областта на здравето. (Прочетете: Действайте с повишено внимание.) Но точно както има много заблуждаващи съвети за отслабване, които трябва да се избягват, така има и много легитимни, подкрепени от изследвания и одобрени от експерти предложения.

Един такъв съвет: Изберете време за упражнения – и се придържайте към него. Проучване, публикувано през юли 2019 г. в списание Obesity, установи, че последователното изпълнение на упражнения в определено време всеки ден може да ви помогне успешно да поддържате загубата на тегло.

Макар че в повечето случаи е най-добре да закусвате, не е задължително да я приемате. Ако пропуснете закуската, метаболизмът ви ще бъде по-бавен и ще сте склонни да правите по-дълги паузи между храненията. Нещо повече, сигналите за глад са

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *