Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

В проучването изследователите разглеждат данни от 1858 възрастни, които са участвали в проучването между 2009 и 2018 г. На участниците е била предложена подкрепа за намаляване на теглото чрез проследяване на физическата им активност с помощта на приложение за мобилен телефон, според съобщение за медиите от Американската асоциация по сърдечни заболявания.

След това изследователите са използвали данните от смартфоните, за да установят кое време от деня е най-подходящо за участниците, както и кога и колко дълго са се упражнявали. Резултатите от изследването: Хората, които са започнали да спортуват следобед, са загубили подобно количество тегло като тези, които са започнали сутрин. Най-голямата разлика е при участниците, които са започнали да се упражняват по едно и също време всеки ден.

“Изводът от това проучване е, че хората, които спортуват, постоянно губят тегло с еднакъв темп, независимо от времето на деня”, казва д-р Ейми Робъртс, водещ автор на проучването и изследовател в Университета на Южна Калифорния, в съобщение за медиите.

Така че, ако искате по-лесно да контролирате теглото си, може би е най-добре да изберете най-подходящото за вас време на деня и да се придържате към него. А ако някога искате да промените времето за упражнения, това също е добре. Само се уверете, че преминавате постепенно, за да не предизвикате повишаване на теглото.

Тъй като отслабването е толкова обща цел за много хора, може да е лесно да се затрупате от огромния reduslim брой капсули техники за отслабване.

За щастие, здравните експерти са съгласни с няколко трика, които изглежда са издържали проверката на времето – и ако овладеете тези техники, можете да очаквате да наблюдавате стабилна загуба на тегло всеки път, когато свалите няколко килограма.

Уверете се, че ядете точното количество

“Две трети от възрастното население в САЩ е с наднормено тегло или затлъстяване”, казва д-р Аарон Е. Карол, председател на Комитета по хранене към Американската сърдечна асоциация, в съобщение за медиите. “Колкото повече калории консумираме, толкова повече енергия изразходваме и толкова повече килограми натрупваме.”

За да ви помогнем да избегнете допускането на грешки, свързани с излишните калории, ето няколко съвета:

Водете си дневник на храненето. Звучи просто, но всъщност храненето е важна част от отслабването, затова е важно да отбелязвате какво ядете всеки ден. Можете да записвате приетата от вас храна в хартиен дневник или да използвате някое от многото приложения.

Не премахвайте любимите си храни, а избирайте по-здравословни варианти. Повечето хранителни

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *