Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Помолихме приятели, които са отслабнали, да споделят най-добрите си съвети и трикове за поддържане на правилния път – и дори събрахме най-добрите им съвети за отслабване.

“Забелязах, че когато се придържам към структурирана тренировъчна програма, обикновено мисля и пиша най-добре във фитнеса”, reduslim cena казва Калиста Макданиъл, 37 г., писателка в областта на развлеченията, лайфстайла и модата от Лос Анджелис. “Ако се упражнявам в средата на деня, няма да съм толкова продуктивна и съсредоточена, но пък ще е много по-вероятно да постигна определени цели.”

Независимо дали фокусът ви е насочен към намаляване на калориите, изграждане на сила или намаляване на коремните мазнини, тези експертни съвети ще ви помогнат.

Как да се мотивираме да тренираме

Намерете приятел за упражнения или партньор за тренировка

Проучванията са установили, че хората, които тренират с други хора, са с по-нисък риск от диабет и сърдечни заболявания.

“Упражненията с други хора са невероятен мотиватор и смятам, че когато имам партньор на бягащата пътека или стационарното колело (или дори във водата), тренирам по-добре, защото сме по-отговорни един пред друг”, казва Фрея Лий Джоунс, която миналата година е свалила 110 килограма и сега ръководи организация с нестопанска цел, наречена Just Eat It! Фрея. “Освен това виждам колко добър е партньорът ми в тренировките, защото очите ми са насочени към него през цялото време.”

Освен това, казва Джоунс, “забавно е да тренираш с най-добрия си приятел”.

Шанън Уестфал, 45 г., отслабва със 100 кг през 2009 г. и едновременно с това основава организацията с нестопанска цел No Meat Athlete. Заедно те са помогнали на стотици хора да се откажат от месото.

Нейният най-добър съвет за постигане на целите: Намерете си партньор и си съставете тренировъчен график.

“Честото практикуване прави мускулите силни и е по-вероятно действително да се придържате към режима на упражненията”, казва Джоунс.

Придържайте се към рутина

Когато става въпрос за упражнения, “рутината е от значение”, казва Алисън Хънтсман, 27-годишна писателка, която живее в Бруклин.

Когато става въпрос за отслабване, “придържането към редовен график е задължително”, казва Ребека Люис, 41 г., адвокат и директор на Националната асоциация за насърчаване на приемането на мазнините.

Една стратегия: Тренирайте за определен период от време, след което направете почивка.

“Преди

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *