Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Най-добрите начини за бързо отслабване За цялата информация за отслабването… Когато се опитвате да отслабнете, съветите, които получавате, reduslim брой капсули не винаги са последователни. И докато има някои добри съвети за отслабване, други по-скоро отговарят на фалшивите новини, което затруднява отделянето на фактите от измислиците. Важно е да разполагате с правилната информация.

Преди няколко години новината влезе в заглавията на вестниците, когато Ваня Петросян, бивш личен треньор в CrossFit San Jose (която по това време притежаваше докторска степен по физическа култура), искаше да свали 20 килограма. Но тя нямала време да тренира много. Не е имала възможност да се възползва от услугите на специалист по отслабване. Трябваше да се справи сама.

Петросян отслабна, публикува се в медиите и разбра, че съветите ѝ не са уникални. Дори експертите нямали ясно обяснение за това как го е направила. Затова сега тя се завръща с две книги: едната е насочена към кросфитърите, които искат да изглеждат по най-добрия начин на публични места, а другата – към жените, които искат да свалят до 50 килограма за един месец. Написала е и книга с рецепти за всеки, който иска да се храни здравословно и да отслабне по-лесно.

“Образованието ми в областта на физическите упражнения ми помогна да разбера тялото по-добре – нещо, което е полезно, когато се опитвате да влезете във форма бързо”, казва тя пред Healthline. “Защото често е по-лесно да изядеш втора порция пица, отколкото да изкачиш стълбите.”

Съветът ѝ е добър. Книгите ѝ са готини. Но нейният изцяло американски външен вид определено е нещо, което не искате да пропускате. Кликнете, за да видите десет прости начина да свалите килограми още сега.

Снимка: Getty Images

1. Закусвайте всеки ден

Закуската е популярен начин за отслабване, защото може да помогне за предотвратяване на глада. Ако закусвате с овесени ядки или палачинки, внимавайте за размера на порциите си. Ако ядете стандартна закуска като бекон и яйца, също следете за размера на порциите си. Ако искате да направите ястията за закуска по-засищащи, добавете малко мазнини, например авокадо или масло.

Що се отнася до това кога ядете, проучването установи, че упражненията по едно и също време всеки ден могат да ви помогнат да поддържате загубата на тегло за по-дълго време

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *