Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Тъй като много от нас са естествено най-заети в сутрешните часове, проучването установи, че хората са склонни да правят упражнения, когато се събудят. Така че не само е по-лесно да станете и да започнете да се упражнявате в определено време, но и по-лесно да продължите да го правите.

Възможностите ви включват някое от тези 4 движения:

Събуждайте се по едно и също време всеки ден (т.е. преди 6 ч. сутринта, преди обяд или след 19 ч. вечерта).

Извършвайте две дейности, които ви харесват, първата от които първо, а втората – след това (т.е. разхождайте кучето в 6 ч. сутринта, а след това тичайте няколко минути).

Направете една серия от 10 лицеви опори в 6 ч. сутринта и още една в 9 ч. сутринта.

Прекарвайте определено време в упражнения като цяло – дали това ще са 20 минути няколко пъти седмично, всеки ден или няколко пъти седмично (зависи от вас).

“Двете най-важни неща са да имате постоянна рутина и да не я пропускате”, казва Джина Томаси, M.S.W., C.S.W., психолог и сертифициран консултант по управление на теглото в Integrative Health-Wellness Center в Боулдър, Колорадо.

Разбира се, спазването на това правило не означава, че трябва да се ангажирате да ходите на фитнес всеки ден, да правите йога сутрин или да правите коремни преси, докато не останете без бръчки. Вместо това изберете време от деня, когато е най-вероятно да се посветите на това – например сутрин, когато е най-малко вероятно да прекъсвате деня си с неща като срещи или общуване с приятели.

Въпреки че може да сте скептично настроени към способността си да се придържате към това, ще се изненадате колко лесно може да се обадите на треньора си или да се присъедините към вечерните класове на местната фитнес зала, след като веднъж сте установили рутина.

Освен това, когато постигнете целта си, reduslim брой капсули това е още по-удовлетворяващо.

Добра работа!

“Много е окуражаващо да осъзная, че да, мога да направя тези 30 минути”, казва Дженифър Кук, магистър по медицина, клинична медицинска сестра в Кливландската клиника. “След това можете да стигнете до момента, в който да си кажете: “Добре, сега мога да добавя втора дейност”, “Сега мога да посещавам това време от деня по-често, а сега мога да го правя по-дълго”. “

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *