Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

“Важно е да структурирате времето си така, че да не реагирате постоянно на възможностите за храна и да не ги преследвате проактивно”, казва диетологът Лиза Московиц, C.S.C.S., съавтор на книгата “Семейство без храна”. Това означава например да планирате “някакво хранене” по едно и също време всеки ден или приблизително по едно и също време, а след това да определите границите на времето, което прекарвате в похапване между храненията.

Ако се окаже, че постоянно ядете и извършвате други дейности, които не са свързани с упражнения, защото се чувствате “твърде заети, за да спортувате”, опитайте следното: отделете 15 минути, за да помислите какво цените повече – храната или упражненията, и съзнателно решете импулсиreduslim в аптекитено да изберете упражненията, дори ако нямате нищо друго планирано за деня. По думите на Московиц: “Първо правете упражнения, а след това, ако е удобно, яжте. Но ако установите, че упражненията не са толкова важни, колкото искате да ги направите, тогава направете яденето.”

13. Ако сте в настроение за сладкиши, не ги яжте веднага след като сте тренирали.

Според Джулиана Хоф, дългогодишен треньор и автор на книгата Style Your Skin, Muscles, and You, е “широко разпространено погрешно схващане”, че похапването след тренировка ще предизвика освобождаване на метаболитна захар. Хоф казва, че винаги, когато правите упражнения, независимо дали става въпрос за кардио, йога или лицеви опори, тялото ви трябва да разгражда мускулите, за да даде гориво на организма. Така че, за да възстановите първоначалната мускулна маса, “не трябва да консумирате никаква храна, особено с високо съдържание на захар или въглехидрати, защото ще попречите на процеса на възстановяване на мускулната маса”, казва тя.

СЪВЕТ: Никога няма да ви се наложи да бягате след обяд, защото потенето ви помага да изгаряте мазнини. Тялото ви изгаря два до четири пъти повече калории, когато тренирате. Ключът е да тренирате с висока интензивност в продължение на около 30 до 45 минути три или четири пъти седмично. Това може да помогне на тялото ви да гори мазнини дълго време след тренировката. Само не забравяйте да пиете достатъчно вода, за да се хидратирате правилно и да предотвратите мускулни спазми и дехидратация.

Лесни начини за намаляване на теглото

Московиц казва: “Приемането на по-големи количества сол и захар по време и след тренировка определено може да ви накара да задържате вода. Така че, ако�

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *