Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Разбира се, научните изследвания в областта на хранителните навици и отслабването се развиват толкова бързо, че наистина не можете да сте в крак с тях. Но бъдете сигурни, че има много източници, от които можете да получите най-новата научно подкрепена информация за това как да отслабнете.

Първото нещо, което трябва да знаете, е, че според Националния институт по диабет и храносмилателни и бъбречни заболявания няма вълшебно хапче или една-единствена тайна за отслабване. Теглото ви до голяма степен зависи от начина на хранене и активността, и в по-малка степен от генетиката. Но здравословното и устойчиво отслабване може да бъде постигнато чрез някои прости промени в начина ви на живот, твърдят някои експерти.

“Въпросът е да се правят малки промени”, казва д-р Сара Гершман, акушер-гинеколог в медицинския център “Бет Израел” в Ню Йорк. “Не можете да очаквате вълшебно хапче, но можете да се опитате да направите малки промени в живота си.”

Нека разгледаме научните данни за пет съвета за намиране и поддържане на здравословно тегло, които имат смисъл и са подкрепени от изследвания. Но не забравяйте: Тези съвети са отправна точка, а не крайна цел. Възможно е да откриете, че съветите, които ви интересуват най-много, reduslim съставляват най-здравословните ви навици.

Опитайте нова дейност всяка седмица

Макар че много хора може да свързват физическата активност със загубата на тегло, д-р Гершман казва, че самата активност никога няма да е достатъчна, за да ви поддържа във форма. Трябва да сте сигурни, че и диетата ви е здравословна.

Един от начините да добавите малко повече активност към седмицата си е да се записвате за нещо ново всяка седмица. “Да речем, че обичате да ходите пеша”, казва д-р Гершман. “Тази седмица може да ходите пеша всеки ден, а всяка друга седмица да се занимавате с йога.”

Упражненията са чудесен начин да влезете във форма, но д-р Гершман казва, че това е и чудесен начин да направите равносметка на живота си и да подобрите здравето си. “То може да ви помогне да бъдете по-внимателни и да направите нещо за себе си”, казва тя. “Мисля, че хората обичат да стават и да се насилват.”

Ако сте зает човек, може да нямате време да ходите редовно на фитнес или просто да го мразите. И все пак, ако сте готови да опитате малко упражнения за 30 минути всяка седмица

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *