Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

“През последните 11 години съм работеща майка”, казва Порша, която също участва във видеоклипа. “Имам 2-годишна дъщеря и работя от вкъщи. Преди работният ми график не беше такъв, че да имам време за упражнения, защото нямах време да ходя на фитнес. Така че нямам време да върша работата, която трябва да върша, за да бъдат сърцето и костите ми здрави”.

Но скоро тя открива, че не е необходимо да се отказва от страстта си към готвенето, за да отслабне: “Така че вместо да мисля какво ще ям, просто мисля как ще го приготвя”, обяснява тя.

Можете ли да си приготвяте сами бадемово мляко?

“Сега мога да ходя на фитнес и да ям каквото искам за вечеря”, reduslim каза Порша. “Единственото ограничение, което имам, е броят на калориите, които мога да приемам”. Любимата ѝ вечеря? Суши.

Още едно бижу от видеото: Порша не гладува. Тя не си ляга, без да е яла, и винаги има закуска. “Храната винаги е била източник на утеха за мен”, казва тя.

Ето някои от най-добрите съвети за отслабване от видеото, заедно с някои основни обяснения:

1. Яжте повече.

“Моят съвет е да ядете толкова, колкото искате, но да се храните здравословно”, каза тя. “Не се стресирайте от броенето на калориите.”

Това предполага определено ниво на умереност. “Не знам за вас, но ако исках да ям всичко във вселената, нямаше да мога да отслабна. Имам предвид, че щях да бъда огромен, но вероятно дори нямаше да мога да стана”. И това е краен пример. “Не бих предложил всеки да изяде целия свят, но смятам, че хората трябва да изпитват удоволствие от храненето.”

Какъв е дневникът за отслабване на Шей?

Порша също така обяснява, че се храни, за да се храни, а не за да се измъчва. “Ако се чувствам гладна, задължително ям”, казва тя. А ако сте под строги указания за броя на калориите, “ще изпитвате глад за храни, за да дадете на тялото си това, от което се нуждае, за да се справи. Не ограничавайте това, което ядете – просто яжте повече”.

2. Спете по 8 часа на нощ.

“Сънят е от абсолютно решаващо значение за успеха ви в живота

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *