Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Може би си мислите, че планирането на храненето е много по-трудно от това да поръчате Uber или да отидете с автобус за храна. Но в действителност това е нещо, което всички трябва да правим – и то не само за целите на планирането на храненето.

“Планирането на храненето е начин на живот, а не работа – сядате и записвате храната си за седмицата, приготвяте я, приготвяте я, всъщност я изяждате и си давате умствено напомняне”, казва Сузи Шеленбергер, доктор по диететика, базирана в Ню Йорк, и говорител на Академията по хранене и диететика.

Ето кои са най-добрите начини за придобиване на по-здравословен навик за планиране на храненето.

1. Изберете един ден в седмицата за планиране на храненето.

“Обичам да планирам храненето си в началото на седмицата, за да знам какво ще има в чинията ми и къде ще бъде”, казва Шеленбергер. “Уверявам се, че в менюто ми има неща, които ми се хапват, но не е задължително винаги да са точно същите.”

2. Закуската е от значение.

Един от най-лесните начини да започнете новата седмица е да закусите добре. Проучванията постоянно показват, reduslim таблетки че хората, които закусват, приемат по-малко калории по-късно през деня – защото това обилно хранене осигурява на тялото ви достатъчно гориво, за да изкарате остатъка от деня.

“Знаем, че закуската е важна”, казва Шеленбергер. “Знаем, че е по-лесно да се яде по-малко с пълен стомах. И също така знаем, че е важно в чинията ви да има някакъв протеин, независимо дали става въпрос за кисело мляко или сандвич с малко бадемово масло – това е малко въглехидрати с малко протеин.”

3. Не забравяйте за закуските.

Закуските също са част от процеса на планиране на храненето. Трябва да измислите идеи за закуски за предстоящата седмица и да ги включите в документа за планиране на менюто си, казва Шеленбергер. Но когато се съмнявате, просто се уверете, че сте включили плод, немлечно кисело мляко, шепа ядки или няколко печени чипса като опция за закуска.

4. Ами уикендът?

Готвенето през

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *