Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

11. Позволете си (здравословна) регресия

За много хора намаляването на теглото за кратък период от време не е толкова трудно.

Когато за първи път са на диета, повечето хора са в състояние да ядат храни, които обикновено не биха яли, и въпреки това да свалят сравнително значително количество килограми. А за кратък период от време дори могат да се чувстват отлично от начина, по който се справят.

Но както много хора бързо откриват, животът – и възходите и паденията на връзките, родителството, работата и други – е много по-сложен от това просто да се опиташ да отслабнеш.

Усвояването на онези навици и модели на поведение, които са удобни за вас, е от ключово значение. Няма да можете да се придържате към отслабването завинаги, ако винаги се опитвате да поддържате строг график и план за здравословно хранене.

Но ако успеете да бъдете честни със себе си достатъчно дълго време – и то не по глух начин, а по начин, който показва, че сте обмислили какво означава да живеете живота си по начина, по който искате – който ви дава свободата да бъдете гъвкави, да правите това, което искате, в умерени количества, да си позволявате удоволствия от време на време, да общувате, да бъдете навън и в реалния свят – тогава ще сте на правилния път.

12. Правете кръстосани тренировки

Един от най-добрите начини да изгаряте повече калории, докато сте на път да отслабнете, е да тренирате кръстосано.

Това означава, че в допълнение към кардиотренировките правите някакъв вид упражнения, като например колоездене, бягане, плуване или тренировки със съпротивление.

Проучване в списание Obesity от 2018 г. установи, че хората, които тренират по този начин, изгарят с около 9 калории повече на час от тези, които не го правят.

Изследователите са установили също, че хората, които са комбинирали например колоезденето с тренировка за съпротивление, са извлекли повече от тренировките си, отколкото ако са правили само кардио или тренировка за съпротивление самостоятелно.

“Хората трябва да правят каквото могат, за да поддържат форма и да имат добро здраве”, казва д-р Зимсен, който препоръчва на хората, които искат да отслабнат, да правят кардио тренировки по около 30 минути всеки втори ден, както и тренировки reduslim хапчета за отслабване съпротива поне три пъти седмично.

Няколко варианта за провеждане на съпротивителни тренировки включват използването на фитнес уред, като например щанга за набиране на тежести или манежна бягаща пътека, или, ако имате достъп до тежести

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *