Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Това е така, защото въпреки че умът ни може да иска да се размърда при знак “Стоп”, тялото ни действа по-скоро като часовник, отколкото като ум. Това е една от причините, поради които може да е толкова трудно да се отслабне след малък прилив на физическо натоварване. Храната, която приемаме след тренировката, вече не е веднага обработена и готова за изгаряне, поради което престоява в стомаха ни по-дълго, отколкото сме очаквали.

Тъй като често ядем по-малко, когато спортуваме, е изкушаващо да преяждаме, когато сме отегчени, стресирани или просто седим. Упражненията в определено време всеки ден обаче помагат на телесния часовник да поддържа метаболизма ви и да контролира глада ви.

“Когато правите упражнения сутрин, това изпраща съобщение до мозъка, че сте тренирали”, казва регистрираният диетолог Меган Л. Фрийланд, MS, RD, автор на The Skinny Nutritionist. “Ако тренирате следобед, изпращате съобщение, че сте тренирали, но известно време няма нищо и все още ще сте гладни.”

Експертите препоръчват да започнете тренировките си с редовна силова сесия, reduslim състав която е доказан начин да започнете деня си правилно. “Най-важното нещо, което трябва да правите, е да се упражнявате по едно и също време всеки ден”, казва сертифицираният специалист по спортно хранене Джена Блум от Blum Nutrition. “Телата ни са естествено създадени да усвояват храната през нощта и се справят най-добре, когато тренираме сутрин и се отпуснем, което помага на храносмилането и на апетита ви.”

Важно е да започнете всяка тренировка с няколко минути загряване, което подготвя тялото ви за предстоящата работа. След това се стремете да се упражнявате в продължение на 30 минути или повече, без значение каква форма на движение сте избрали.

Ако вече сте се упражнявали, можете да включите и малко кардио в края на тренировката, за да засилите ефекта от изгарянето на мазнините. Но не прекалявайте. “Високоинтензивните, краткотрайни кардиотренировки няма да имат същото въздействие като същото количество време, прекарано в по-продължителна, равномерна кардиотренировка”, казва регистрираният диетолог Хедър К. Лефевр, MPH, RD, от The Nutrition Twins.

“Не забравяйте да се хидратирате и винаги се уверявайте, че тялото ви е захранено правилно с достатъчно хранителни вещества, за да поддържа тренировката”, добавя Лефевр.

Тук

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *