Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

По данни на Центъра за контрол и превенция на заболяreduslim в аптекитеанията (CDC) една трета от възрастните в САЩ страдат от затлъстяване. Затлъстяването увеличава риска от развитие на редица здравословни проблеми, като сърдечни заболявания, инсулт, диабет тип 2, рак, сънна апнея и заболявания на жлъчния мехур.

Тъй като преобладаващата част от населението на САЩ е с наднормено тегло или затлъстяване, според CDC здравната система на САЩ харчи 1 трилион долара годишно за лечение на последиците от наднорменото тегло или затлъстяването. С тези темпове разходите за здравеопазване се очаква да достигнат 4 трилиона долара до 2035 г.

За повече съвети как да отслабнете, можете да разгледате и:

Извлечението

Сега, след като знаете как наднорменото тегло може да повлияе на здравето ви и на парите, които харчите за решаване на тези проблеми, може би се замисляте за целите си за отслабване. Ако случаят е такъв, ето няколко неща, които трябва да имате предвид, когато тръгвате по пътя на отслабването.

1. Променяйте рутинните си тренировки

Тренировките са важни независимо от теглото ви. Въпреки това, тъй като сте с наднормено тегло или затлъстяване, е особено важно да добавите отслабването в рутинната си тренировка.

Според Центъра за контрол на заболяванията (CDC) 30 минути физическа активност с умерена интензивност пет пъти седмично са достатъчни, за да насърчат отслабването. Промяната на тренировъчния режим ще накара тялото ви да се замисли, което ще го затрудни да свикне с определена дейност.

Ето 5 упражнения за отслабване, които да включите в тренировъчната си програма:

1. Скачане на въже

Скачането на въже не е упражнение с натоварване като бягането или вдигането на тежести. То може да повиши сърдечния ви ритъм и да ви предпази от загуба на мускулна маса.

Но скачането на въже в продължение на поне осем седмици, като се започне от 20 минути на ден, може да намали мазнините в коремната област и да тонизира краката и ръцете ви. В допълнение към това проучване, публикувано в Journal of Obesity, установи, че дейностите, вдъхновени от скачането на въже, като например скачането на въже, могат да имат сходно въздействие върху отслабването и намаляването на обиколката на талията ви, както по-интензивните форми на кардио.

2. Плуване на кръгчета

Плуването на кръгове може да изгори от 400 до 800 калории за 30 минути. Това е с 20 процента повече, отколкото при бързо ходене. Освен това плуването на обиколки в продължение на поне осем седмици може да ви помогне да свалите до 4,5 инча от талията си, показва проучване в Journal of the Academy of Nutrition and

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *