Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

В друго проучване, публикувано в Journal of the American Dietetic Association през 2011 г., изследователите искат да проверят дали участниците ще отслабнат повече, когато правят упражнения сутрин или късно вечер. Те открили, че когато правите упражненията си сутрин, е по-вероятно да ядете по-малко през деня.

Упражнявайте се по-рядко, отколкото си мислите

Друг изпитан и верен метод за отслабване, според нашия над 15-годишен опит в областта на здравето и фитнеса? Упражненията са по-чести, отколкото си мислите.

Може да звучи странно, но проучвания са установили, че колкото по-често тренирате – по-конкретно, колкото повече пъти тренирате за един ден, в сравнение с “нормалната” честота на тренировките – толкова по-добра е инсулиновата чувствителност на организма ви. С други думи, когато тренирате по-често, е по-вероятно да сте по-малко гладни и да имате по-бърз метаболизъм. Способността на тялото ви да превръща храната в енергия обикновено се нарича “инсулинова чувствителност”, а за да бъде “инсулинова чувствителна”, трябва да тренирате често.

Ежедневната тренировка често е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Разбираме ви, светът не спира и не започва, когато се приберете от работа. Как тогава да се упражнявате ежедневно – и как да вместите тренировката в останалата част от графика си?

Опитайте комбинация от любимите си дейности. Установихме, че смесването на дейности ви помага да увеличите времето за упражнения, както и да задоволите нуждите си от упражнения. Имайте няколко чанти на бюрото си, между които да се разхождате, reduslim cena или използвайте бягаща пътека в офиса. Опитайте да смесвате кардио упражнения, силови тренировки и гъвкавост. -Лиза Марчиновски, личен треньор, Калифорния Сила

Не е задължително тренировките ви да са продължителни. Ако не разполагате с толкова много време на ден, не се притеснявайте; времето, прекарано във фитнеса, е добре прекарано време. Провеждането на по-дълги сесии е по-добро от това да правите по-кратки сесии отново и отново. Провеждането на силова тренировка в продължение на 30 минути 3 или 4 пъти седмично е най-доброто решение за повечето хора. Освен това изпълнението на упражнения от различни методики (такива, които се правят по схема или пирамидално) е по-добро за цялостното здраве. -Джен Макинтош, директор по фитнес в Horizon Integrative Centers, M.D.

Намерете фитнес зала, която да отговаря на графика ви. Ако не членувате във фитнес зала, не

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *