Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

“Изследователите идентифицираха специфично време от деня, наречено “епистомална трихромна плака (ЕТП)”, когато консумацията на най-предпочитаните храни и напитки е най-висока. Проучвайки нивата на активност на хората по това време, те откриха забележителна разлика между хората, които са били най-склонни да спортуват в този конкретен момент, и хората, които са били най-малко склонни да спортуват в този конкретен момент. Интересното е, че не е имало разлика в индекса на телесната маса между двете групи хора”, казва водещият автор на изследването Кортни Паулус, д-р по медицина, която представя изследването на конференцията на Обществото по затлъстяване в Ню Орлиънс.

“Това е сравнително проста и ясна констатация, която изглежда добре корелира с откритията, че повечето хора, които успяват да отслабнат, често са тези, които съобщават, че спортуват редовно, закусват, ядат по-малки порции по време на хранене и следят калориите”, каза Паулус.

6 начина за приготвяне на по-здравословна напитка

Проблемът: Понякога имаме нужда от чаша вино, бира или друг алкохол, за да се отпуснем след дълъг работен ден. Но проучванията показват, че това всъщност може да увеличи риска от преяждане или по-малко внимание към това колко ядете. Така че, ако алкохолът е част от плана ви за отслабване, reduslim bg mamma уверете се, че го консумирате умерено – и ако искате да се отдадете на чаша вино на вечеря, изберете червено “вино” вместо плодово бяло.

15 най-добри упражнения за намаляване на коремните мазнини

Научно доказано е, че физическите упражнения засилват метаболизма и помагат за намаляване на теглото. И да, за да свалите коремните мазнини, е важно да включите в програмата си упражнения за стабилност (като седене на стол) и упражнения за сила (като лицеви опори). Но ако тренирате няколко различни мускулни групи, има вероятност да се поизпотите – и следователно да изгорите малко калории. Опитайте се да започнете тренировката си с 10 минути загряване (например бягане с бавно темпо в продължение на 3 минути, след това преминаване към елиптичния тренажор за 5 минути и връщане към бягането). След това направете 10 до 15 минути сърдечно-съдови упражнения (например ходене на бягаща пътека или каране на колело). “Интервалната тренировка” се състои от кратки серии от упражнения с висока интензивност, последвани от дейности с по-ниска интензивност – тялото ви трябва да работи, за да възстанови енергийните си резерви и да набере сила, а този процес изгаря калории”, казва експертът по здраве и фитнес Марк Дейвид.

6 дихателни упражнения

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *