Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Проучване, публикувано през 2011 г. в списание Obesity, установи, че тренировките по едно и също време всеки ден могат да ви помогнат да ядете по-малко през деня и да се чувствате по-удовлетворени, което може да доведе до намаляване на теглото.

Също така е полезно да си поставите цел, когато става въпрос за упражнения. Въпреки че не искате да се настройвате за неуспех (никой не го прави), наличието на малка цел може да ви мотивира и да ви помогне да се придържате към тренировъчния си режим.

Експертите са единодушни, че тъй като отслабването не е толкова просто, колкото намирането на една вълшебна диета или упражнения, откриването на това, reduslim мнения бг мама което работи най-добре за вас, може да се окаже най-трудната част от отслабването.

“Отслабването може да бъде наистина трудно”, казва Джоел Хамилтън, холивудски треньор и създател на тренировъчния план Your Body Works. “Трябва да приемете факта, че има някои неща, които просто не можете да контролирате.”

Така че вместо да броите калориите или грамажите, намерете план, който съответства на живота и целите ви. Искате ли да отслабнете? Да придобиете увереност? Да подобрите здравето си? Тогава намерете диетата и упражненията, които работят за вас.

Крайната цел е отслабването, но тези от нас, които имат по-конкретни цели, ще искат да определят колко могат да свалят за определен период от време. Някои изследвания сочат, че най-добрият начин да отслабнете в дългосрочен план е да предприемете стъпки към намаляване на теглото, а най-добрият начин за това е да се храните с пълноценни храни, да правите упражнения по 30 минути пет дни в седмицата и да спите средно седем до осем часа на нощ.

В крайна сметка, ако започнете здравословните промени в диетата и начина си на живот, които са посочени по-долу, и се придържате към тях в продължение на шест до 12 месеца, е по-вероятно да постигнете целите си за отслабване.

Науката за причините за напълняването

Голямата дебела тайна за това защо напълняваме е, че никога не можете да отслабнете. “Няма да отслабнете, докато не постигнете нетен енергиен баланс”, заявява клиниката “Майо”. Това означава, че трябва да приемате повече калории, отколкото изгаряте.

Най-лесният начин да се уверите, че ще постигнете целта си, е да си съставите план. Това е първата стъпка, за да се настроите за успех.

Точно както трябва да приемате повече калории, отколкото изгаряте, за да постигнете целта си, отслабването изисква да ядете по-малко и да тренирате повече, отколкото обикновено. И макар че

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *