Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

“Когато проучихме данните, събрани от голяма група жени за период от пет години, видяхме, че първоначално участничките отслабват, а след това се задържат на едно място. Поддържането на загубата на тегло изискваше физически упражнения”, казва Анджела Кристиано, доктор по философия, директор на Лабораторията за функционален кардио-метаболизъм в Центъра за биомедицински изследвания “Пенингтън” към Държавния университет на Луизиана в Батън Руж.

Ако за първи път използвате кето диетата, трябва да започнете бавно. Преминете в продължение на една седмица, като постепенно достигнете нивото на физическа активност, което планирате да поддържате. Не забравяйте също така постепенно да въвеждате отново храни, като започнете с тези, които са най-близки до нормалния ви хранителен режим, като яйца и сирене, и преминете към тези, които са по-благоприятни за кето, като авокадо и мазно месо.

Пробиотиците поддържат здравето на храносмилателната система и насърчават имунната функция, което означава, reduslim състав че тези супер добри бактерии помагат на тялото ви да се бори по-добре с хормоните, стимулиращи теглото (като грелин, известен още като хормона на “празника”), и да потиска хормоните, регулиращи теглото (като лептин, известен още като хормона на “а.м.”).

Винаги се консултирайте с Вашия лекар и следвайте съветите му относно Вашето здраве и хранене. Ако смятате, че имате спешен медицински проблем, незабавно се обърнете към местното спешно отделение или се обадете на 911. Съдържанието на този уебсайт е предоставено като общо здравно ръководство и може да не е подходящо за здравните нужди на всички, които го четат. Моля, консултирайте се с лекар или друг квалифициран доставчик на здравни услуги за медицински съвет. Резултатите от загубата на тегло могат да варират.

Този подход на хранене предполага, че можете да оцелеете за кратък период от време без съответната група храни (без глутен, без млечни продукти, веган, палео и т.н.) и че страничните ефекти не са толкова жестоки, че да не можете да се справите. Но диетата е трудна за поддържане, което може да доведе до увеличаване на теглото, както и до симптоми на абстиненция, ако ядете храните, които избягвате.

“Диетата не действа. Няма значение дали спазвате диетата. Диетата не работи. Аз се подложих на нея единствено заради 20-дневното предизвикателство. Слязох от нея, когато осъзнах, че съм гладна през цялото време. Бях напълняла, имах много болки в бедрата от артрит. Това просто доведе до появата на всякакви други заболявания. Постигнах по-добро състояние след диетата, отколкото след нея.

Класът по спининг тренира

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *