Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

“Когато става въпрос за отслабване, няма една-единствена най-добра диета”, казва регистрираният диетолог Ники Суолоу. “Всички начини на живот са валидни и трябва да се следват от човека, който ги е избрал.” Това е основният извод от подкрепено от правителството проучване, публикувано през февруари 2019 г. в списание Obesity.

Вярвам, reduslim състав че може би културата ни напоследък ни кара да оказваме твърде голям натиск върху себе си да бъдем с определен размер и да имаме стегнато тяло. Нормално е да имаме хубави дънки, хубав топ и чифт обувки. Винаги трябва да помним, че в това пътуване става въпрос за пътуването и за изграждането на здравословен и щастлив начин на живот.

Ако сте свикнали да пиете газирани напитки, вероятно обмисляте да ги изключите от диетата си. Но замяната на обикновената газирана напитка с алтернатива без калории и захар не е само нездравословна, но може да обърка зъбите ви.

Откакто съм тийнейджърка, се боря да намеря страхотни дрехи, които да не ме карат да изглеждам пълничка. Спомням си, че като тийнейджърка бях на публично място и хората винаги ме гледаха странно.

Вероятно си мислеха: “Това момиче ли е или момче?”, вместо: “Господи, това момиче е огромно! Това е нещо, с което съм се справяла през целия си живот. Хората просто ме спираха и ми казваха: “Отдавна си на път” или “Трябва да отслабнеш”.

Семената от чиа са чудесно допълнение към диетата ви и представляват лесно достъпна, засищаща закуска. А след това има и авокадо. Противно на общоприетото схващане, този плод всъщност не ви кара да качвате килограми. Точно обратното. Когато разговаряхме с диетолога Лиза Дрискъл за това как да си набавим авокадо, тя ни каза, че авокадото помага за поддържане на балансирани нива на кръвната захар.

Може би си мислите, че трябва да похарчите непосилна сума пари, за да си купите къща с прилични размери. Но ако знаете къде да търсите, можете да намерите добра сделка – дори ако искате да купите малък дом. “Препоръчваме закупуването на жилище с голяма кухня, тъй като там обикновено са съсредоточени потреблението на храна в домакинството и навиците за готвене”, казва Али Галински, сертифициран финансов плановик и съветник по богатството CFP®. Тя добавя: “

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *