Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

В проучването изследователите са анализирали 16 рандомизирани, контролирани проучвания на различни диети и методи за отслабване, включително упражнения. Участниците в изследването са предимно възрастни с наднормено тегло или затлъстяване, reduslim брой капсули които не са имали диабет, рак или сърдечносъдово заболяване. Те са били разпределени на случаен принцип на диета за отслабване, която е била с висок или нисък гликемичен индекс, или ГИ. Гликемичният индекс е мярка за това как въглехидратите влияят на нивата на кръвната захар.

Приблизително 1 на всеки 5 американци е диагностициран с някакво здравословно състояние, свързано със затлъстяването, независимо дали става въпрос за наднормено тегло (ИТМ, или индекс на телесната маса, е поне 25) или за високо съотношение между теглото и височината (според Националния регистър за контрол на теглото над 95% от хората, които са участвали в регистъра в продължение на 10 или повече години, са намалили теглото си и са го запазили в продължение на 5 или повече години).

Добрата новина е, че да сте здрави не означава да носите много излишни килограми – а отслабването не означава, че трябва да носите тениска за отслабване или да прекарвате всеки ден на елиптичната машина.

И така, какво е необходимо, за да отслабнете? Има много различни начини, по които можете да подходите към отслабването си и да постигнете здравословно телесно тегло.

Основи на храненето Какво трябва да знаете

Каква е първата стъпка към отслабването? Ако имате индекс на телесна маса 25 или повече или ако имате други рискови фактори за сърдечно заболяване или диабет тип 2 – като високо кръвно налягане, висок холестерол, преддиабет или фамилна анамнеза за диабет или сърдечно заболяване – е важно да се опитате да отслабнете.

Ако сте с наднормено тегло, организмът ви може да складира много допълнителни мазнини – средно между 30 и 50 килограма – които могат да допринесат за здравословни проблеми, като диабет тип 2, високо кръвно налягане и висок холестерол.

Ако се опитвате да отслабнете, е важно да започнете първо с проверка на приема на калории. Ако трябва да отслабнете, трябва да се стремите да приемате около 1500 калории дневно, което ще ви помогне да поддържате здравословно тегло.

И диетата не трябва да е свързана само с лишения; вместо това помислете какви видове храни консумирате, за да ви помогнат да постигнете здравословно тегло.

Докато обмисляте хранителните си навици, е важно да се уверите, че получавате разнообразни здравословни храни, а не да се фокусирате върху

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *