Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Изследване, проведено в Университета на Торонто, установи, че един от най-добрите начини за изгаряне на коремните мазнини е просто да отворите по-широко устата си, когато отпивате чаша вода. Само не го правете, ако сте настинали или сте болни от грип, тъй като широкото отваряне на устата може да навреди на гърлото ви.

Как да отслабнем бързо по естествен начин

Как да изгорим мазнините по корема

16/15 кг – 8 седмици – Fit Day.

“Разбира се, ние закусваме, но без сутрешна тренировка калориите просто се складират като мазнини. След сутрешна кардио тренировка обаче тялото се чувства толкова добре, че гладът изчезва и не искате да посягате към секунди.” – Джак Чан, фитнес директор.

Ежедневното ядене на закуска “през годините се превърна в основна промяна в начина на живот”, казва д-р Таня Цукерброт, професор по медицина в Училището по медицина “Дейвид Гефен” в Калифорнийския университет.

“Закусването се свързва с увеличен прием на храна през останалата част от деня, което не е установено при тези, които пропускат закуската”, казва тя пред Health.

Лесни начини за бързо отслабване по естествен начин

Едно проучване установи, че консумирането на закуска (богати на протеини храни като яйца, зърнени закуски с мляко или кисело мляко с плодове) може да помогне на хората да приемат по-малко калории през деня, като същевременно се чувстват сити по-дълго време.

Съвети за бързо сваляне на килограми

За да постигнете резултати, трябва да сте сигурни, че тренировките ви са с определен темп (което означава, че винаги се движите, но никога не стоите на едно място за дълъг период от време) – не можете да тренирате на скорост например. Добре балансираните тренировки също така изгарят повече калории, отколкото само силовите тренировки, поради което ще откриете, че най-добрите тренировъчни програми съчетават силови и кардио упражнения.

И накрая, ако правите кардио, не забравяйте да го правите в изправено положение. Точно както хоризонталните движения на щангата се използват за вдигане на тежести във фитнес залата, правенето на кардио упражнения в хоризонтално положение укрепва коремните мускули. Когато се изпълняват в легнало положение, съществува по-голям риск от претрениране, тъй като коремните мазнини, към които се стремите, всъщност се намират между талията и бедрата, reduslim хапчета за отслабване разлика от коремните мускули.

Кардиоупражненията укрепват и мускулите на краката, а вие не искате да претренирате тези мускули, тъй като лесно можете да ги нараните, ако не изпълнявате правилната форма. Ако някога почувствате болка в мускулите на

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *