Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Средностатистическият човек губи около 0,5 до 1 килограм на седмица, когато намалява калориите. Но вместо типичната “диета”, която често представлява няколко седмици на лишения, последвани от седмици на напълняване, тази диета се фокусира върху начина на хранене, който може да бъде поддържан в дългосрочен план – и все пак да ви донесе задоволителни, здравословни резултати.

За нашите здравни експерти

И тяхното заключение: Изборът на съотношение на макронутриентите и придържането към него улеснява отслабването.

За повече информация прочетете интервюто ни с авторите на проучването, експерти по клинични хранителни разстройства, и вижте как периодичното гладуване може да увеличи времето, което можете да прекарате в упражнения, без да губите твърде много тегло.

Какъв е дневният ви хранителен прием?

Лесно е да погледнете едно число и да си мислите, че знаете какво означава то. Но най-важното е сборът от всички ваши входящи данни, като например колко ядете, reduslim таблетки как се чувствате и какво сте в състояние да правите физически. Дневният план за хранене гарантира, че задоволявате дневните си нужди от хранителни вещества.

Не всички хранителни вещества са еднакво важни. Протеините са от съществено значение за изграждането и поддържането на здраво тяло. Но това не означава, че трябва да ядете много от него всеки ден. Това може да ви изложи на риск от недостиг на хранителни вещества, като например недостатъчно количество витамин А, цинк и калций, или твърде много натрий.

Когато планирате храненията си, не включвайте храни, които ще изразходвате в рамките на няколко дни. Вместо това се съсредоточете върху храни, които ще консумирате през цялата седмица. Това ви позволява да изготвите план, който ви осигурява разнообразно, добре балансирано хранене.

Продължете да четете, за да научите повече за диетата. За да изтеглите безплатен файл за разпечатване, кликнете тук.

Отслабването е свързано със създаването на калориен дефицит. Това означава, че приемате по-малко калории, отколкото изгаряте, като ходите или правите упражнения. Например, ако изгаряте 100 калории чрез упражнения, трябва да ядете 100 калории по-малко (калориите са малките пакети енергия, които тялото използва), за да свалите един килограм.

За да започнете да отслабвате, обмислете да намалите малко калориите в диетата си въз основа на това колко ядете сега.

През следващата седмица се съсредоточете върху включването на порция белтъчини, въглехидрати и мазнини във всяко хранене, като наблягате на здравословните мазнини и по-малките порции рафинирани въглехидрати.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *