Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

“Редовната физическа активност може да ви помогне да се чувствате по-добре, да изглеждате по-добре, да живеете по-дълго и да сте по-здрави”, казва регистрираният диетолог Кристен Бек, MS, RDN. Редовната физическа активност може също така да ви предпази от някои видове рак и сърдечносъдови заболявания.

Проучването, в което са участвали повече от 6000 души, показва, че успехът в отслабването е най-голям, когато хората следват правилото за “най-ранно събуждане”: Бек казва, че хората са се упражнявали от 6:00 до 6:30 ч., а не между 6:30 и 7:00 ч.

Друго основно правило: На всеки 10-и ден си взимайте ден за почивка, за да дадете на тялото си възможност да изгори всичко, натрупано в резултат на тренировката, казва Бек.

И така, независимо дали искате да свалите килограми или да влезете във форма, тези осем изпитани във времето трика за отслабване могат да ви помогнат да постигнете целите си.

1. Пийте повече вода

Целите ви за отслабване трябва да включват пиене на достатъчно вода всеки ден. Това е така, защото това е един от най-лесните начини да си гарантирате, че усилията ви за отслабване ще бъдат успешни.

Според Американската диетична асоциация идеалният дневен прием на вода за жените е около 14 чаши, а за мъжете – около 16 чаши.

Когато се стремите към отслабване, също така е наложително редовно да пиете достатъчно вода, за да помогнете на тялото си да се справи по най-добрия начин по време на тренировки, защото пиенето на повече вода помага за регулиране на нивата на течностите в организма, хидратира мускулите и поддържа доброто функциониране на органите.

2. Спазвайте диета

Ако имате лош хранителен навик, не се опитвайте да го замените с друг. Вместо това се опитайте да спазвате диета за отслабване.

Всъщност изследванията показват, че придържането към диета и промяната на навиците са по-ефективни, отколкото разчитането на нова стратегия за отслабване.

Проучване от 2018 г., публикувано в American Journal of Clinical Nutrition, установява, че хората, които просто са променили начина си на хранене, са склонни да възвърнат или качат тегло още няколко седмици по-късно.

3. Яжте пет малки хранения на ден

За да се улесни отслабването, reduslim брой капсули най-добре е да се ядат няколко малки хранения всеки ден, а не едно голямо на вечеря, сочи проучване от 2005 г., публикувано в Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics.

Свързано видео: Трябва да ядете това на всяко хранене – на закуска, обяд и вечеря

По-малкото хранене може да е най-доброто

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *