Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Друго нещо, което трябва да запомните, е, че ако се опитвате да отслабнете по-бързо, все пак трябва да се храните с питателни храни. Разбира се, изкушаващо е да посегнете към чаша вино, когато е време да си поръчате втория десерт, но крайната цел е да отслабнете, а не да пиете, и ако избирате нездравословни храни, си правите лоша услуга.

Но как да знаете кое е здравословно и кое не, когато сте в движение?

Имайки предвид това, събрахме най-добрите съвети за отслабване от професионалисти в областта на здравето – и кои от тях трябва да се приемат с повишено внимание.

Изберете оръжията си: reduslim таблетки Д-р Кент Холторф, д-р по медицина, и д-р Джон Роман, д-р по медицина

Холторф казва, че първата стъпка към отслабването е да “изберете оръжието”.

“Всъщност ние тренираме себе си всеки път, когато имаме слаб момент или сме гладни, да използваме оръжията, за да станем по-силни.”

Затова изберете оръжие (храна), което може да ви засили, казва той. “Ако изберете нещо, което е здравословно, храна, която не задейства “реакцията на поглъщане”, тогава ще отслабнете”, казва той. Избирайте храни, които са богати на протеини и пресни зеленчуци, но с ниско съдържание на наситени мазнини и рафинирана захар.

“Ако ще използвате мазнини, за да подхранвате тренировката си, избирайте оръжието си разумно”, добавя той. Изберете храна, богата на мазнини, като например пиле на скара, сотиран спанак или авокадо. Ако изберете нещо по-постно, насочете се към богата на протеини храна, като печено пиле или постно говеждо месо.

Нещо повече, може да е трудно да се придържате само към едно оръжие – но Холторф казва, че предварителният избор може да ви даде “психологическо предимство”.

“Предварителният избор на една диета или оръжие ви принуждава да вземете решение. Много по-вероятно е да изберете едно оръжие и да имате успех, когато изберете едно оръжие”, казва той.

Друга стратегия за намаляване на теглото, която Холторф и Роман – и двамата възпитаници на Медицинския факултет на Университета Дрексел и съавтори на новата книга “Яжте си тънко” – предлагат, е да започнете бавно. “

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *