Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Според проучването хората, които успешно са поддържали средна загуба на тегло от 10% за период от две години, са тренирали по едно и също време всеки ден.

Сутрешните упражнения са били най-ефективното време, но според изследователите нито вечерните упражнения, нито редуването на сутрешни и вечерни упражнения са били ефективни.

“Тъй като дневните графици на хората са много променливи, препоръчваме на хората да изберат време, което е подходящо за техния график”, каза водещият автор на изследването Андерс Холме от Университета в Осло, Норвегия.

Ако не можете или не искате да участвате в конкретни упражнения, просто се уверете, че сте направили своята тренировка. Проучване от 2009 г., публикувано в списание Obesity, установи, че 30-минутното ходене пеша пет пъти седмично може да изгори близо 100 калории на час. Това е достатъчно, за да свалите около един килограм седмично.

“Да отделяте само 30 минути на ден е все едно да правите тренировка на цялото тяло във фитнеса”, казва Майкъл Мосли, главен редактор на списание Men’s Health. “Придържайте се към това и в крайна сметка теглото ще падне.”

Доста е лесно да водите дневник на тренировките си, като отчитате изгорените калории в процеса на работа. Ако сте от хората, които не могат да запомнят да следят напредъка си, изтеглете приложението Fitbit. Ако искате изпитан начин да го направите, има много приложения на вашия смартфон, които могат да ви помогнат.

Точно така: Разбираме, че следенето на храненията може да е досадно, но всъщност можете да използвате приложение за смартфон, reduslim 24 за да изчислите изгорените калории, докато се храните.

Ето няколко от нашите любими:

Calorie Keeper: То може да изчислява калориите от широк спектър от храни, включително готови ястия, пакетирани храни и т.н. Приложението използва информация за храната, като например мазнини, протеини, въглехидрати и калории, за да изчисли изгорените калории.

Fooducate: Това приложение използва патентовани алгоритми, за да изчисли колко калории се съдържат в храните, които ядете. Предлагат се различни “калорийни пакети” за различни храни, включително пица, паста и зърнени храни.

MyFitnessPal: Това приложение има добра репутация за отчитане на калории и има много допълнителни функции, като например възможност за съревнование с други потребители.

Използването на приложение за проследяване на калориите може да бъде малко смущаващо в началото, но

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *