Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

“В общи линии това означава, че организмът ви обича да има лек блок от мазнини в определена зона и е програмиран да яде този блок всеки ден”, казва Уотсън. “Ако не му осигурите този блок, метаболизмът ви ще се разстрои.”

Разделянето на тренировките на няколко по-малки сесии през деня или дори избирането на определено време за тренировка може да ви помогне да избегнете нарушаването на метаболизма и да продължите да спортувате дори след като сте постигнали целите си за отслабване, казва д-р Алмиеда Сиев, доцент по психология в университета “Лойола Маримаунт” в Лос Анджелис.

Други експерти казват, че ползата от това да се събудите един час по-рано от обичайното, за да тренирате, е добре документирана; проучване, публикувано по-рано тази година в списание “Апетит”, reduslim cena установи, че хората, които са тренирали общо 30 минути на ден, пет дни в седмицата, и са спали по осем часа на нощ, но са се събуждали в 5 часа сутринта, са свалили един килограм повече от спящите си колеги.

“Събуждането с един час по-рано всъщност е просто даване на малко време, за да се задвижи метаболизмът”, казва Дани Стърнфелд, доктор по медицина, директор на Лабораторията за храна и клетъчно поведение в университета “Лойола Маримаунт”.

Като цяло ключът към спазването на правилен план за отслабване е да намерите подходящия за вас.

Според проучване от 2017 г. на Appetite, здравно списание, намирането на правилния план за отслабване е от съществено значение за постигането на успех в дългосрочен план. От анкетираните само 50 % смятат, че могат да поддържат идеално тегло след една година изпълнение на плана, а само 8 % съобщават, че смятат, че са постигнали идеалното си телесно тегло след две години.

“Не всички са еднакви и програмата за отслабване трябва да е съобразена с конкретния човек”, казва Макникол. “Не целта на всеки е отслабване, а не на всеки е поддържане на теглото.”

Така че разгледайте посочените по-долу съвети и изберете план, който звучи като подходящ за вас.

Добавете тези изгарящи мазнините храни към диетата си и ще свалите мазнините и ще ги задържите завинаги

1) Превърнете кафявия ориз в бял ориз

Звучи просто, но кафявият ориз всъщност е чудесен източник на протеини и фибри, казва Форсен-Палмър.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *