Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Когато сме неактивни, тялото ни разгражда мускулните клетки, за да създаде енергия. Това се нарича мускулен катаболизъм. Но когато се движим, ние захранваме мускулите си с хранителните вещества, от които те се нуждаят, за да се възстановят. Това се нарича мускулен анаболизъм и работи като самоподдържаща се машина.

Когато тренирате редовно, мускулният анаболизъм е още по-силен, което води до по-голям мускулен растеж и загуба на тегло. Така че, когато тренирате последователно, можете да усетите този ефект физически и той наистина ви помага да поддържате загубата на тегло.

Изследователите, които стоят зад проучването, ръководено от Дейвид Шулц от университета Монаш в Австралия, наблюдават 10 възрастни и установяват, че най-доброто време за упражнения за тях е средно 9:30 ч. Но тук не става дума за събуждане в 6:30 ч. и трениране един час преди закуска. Ако решите да спортувате първо сутрин, трябва да се уверите, че го правите поне 90 минути преди закуска, но по възможност в рамките на два часа.

Това е така, защото тялото ви ще бъде подготвено за усилена тренировка и ще сте склонни да изгаряте повече калории, отколкото ако тренирате непосредствено преди обяд или вечеря. Освен това в крайна сметка ще се чувствате по-удовлетворени от храната след тренировка. Ще бъдете по-силни и ще имате усещането, че сте имали по-дълга тренировка.

Това е така, защото когато тренирате, не само създавате протеини, но и изхвърляте вода – която тялото ви използва за енергия. В резултат на това ще сте склонни да изгаряте повече калории, да отслабвате по-бързо и да се чувствате по-здрави.

Свързани с темата: Нуждаете се от дневник на глада, за да отслабнете бързо

Най-добрият начин да намерите време и ден за упражнения, reduslim таблетки които са подходящи за вашия живот, е да използвате приложението MyFitnessPal. Там можете да си създадете тренировъчен календар и да персонализирате графика си в зависимост от това кога работите, кога се прибирате от работа и кога си лягате.

Приложението също така ви дава възможност да проследявате какво сте яли. Ако установите, че вечерта ядете прекалено много, можете да зададете аларма в приложението за следващия ден – и да забравите за това! – или да си зададете напомняне за вечерта, ако няма да правите упражнения веднага.

Превърнете упражненията в нов навик

Ако известно време сте били в седнало положение –

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *