Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

При планирането на проучването си изследователите са искали да разберат дали упражненията по едно и също време всеки ден са по-ефективни от упражненията по различно време – т.е. дали ще постигнете по-добри резултати, ако се упражнявате по едно и също време в сравнение с няколко различни времена.

Според изследователите времето играе решаваща роля при отслабването – ежедневните колебания в това кога се упражнявате могат да влошат способността ви да поддържате загубата на тегло. А и проучването им установи, че не съществува “вълшебно време”, с което да се започне. Всъщност тайната се крие в това просто да поддържате рутинни упражнения.

“Не знаем кои са оптималните часове, но основният извод е да не се опитвате да определяте времето за упражнения всеки път, а вместо това просто да се упражнявате последователно”, казва водещият автор на изследването Ерик Шнап, постдокторант в отдела за упражнения и спортни науки в Университета на Южна Каролина.

“Надяваме се, че ще могат да се направят още проучвания, за да се разбере това, а то е наистина важно да се разбере”, казва той пред Cut.

И така, какво ще кажете за вашата сутрин? Ако не сте сутрешен човек или винаги сте намирали сутрините за трудни, има надежда.

“Все още е добре”, казва Шнап. “За да можете да правите упражнения сутрин, просто трябва да сте постоянни в това. Ако не ви се прави, просто го направете.”

Диетата е нещо повече от план за хранене: Това е начинът, по който се чувствате.

Ако все още се чувствате претоварени от това, което трябва да направите, за да отслабнете – и се чувствате претоварени от главата си (да не говорим за плана за хранене!), успокойте се с този факт: диетата ви не трябва да бъде строг план за броене на калории. Разбира се, искате да избягвате да си угаждате от време на време, но не искате и да изключвате всичките си любими храни.

Напомняме ви, че има редица нездравословни храни, които определено са позволени, когато следвате програма за отслабване. Много от тях не са включени в менюто на диетата за отслабване, като например сладолед, reduslim cena пица, бургери, пържени картофи, понички, подсладени със захар напитки и други любими продукти (гадно, нали?).

Целта на всяка диета за отслабване е да се намали

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *