Sign In

Blog

Latest News

Reduslim

Напоследък много се говори за значението на съня, особено що се отнася до отслабването. Когато става въпрос за пълноценна нощна почивка, не винаги повече е по-добре. Макар че спането по-малко от шест часа на нощ е често срещано явление, най-добре е да спите седем или повече часа.

За да постигнете идеалното количество сън за вашата възраст и пол, разгледайте това удобно ръководство.

Тази статия е публикувана първоначално в броя на Billboard.1 от 1 септември 2019 г. Област на изобретението

Изобретението се отнася до излъчваща система, и по-конкретно до излъчваща система, която има топлопроводими тръби и ново контактно средство.

2. Описание на сродното изкуство

Топлопроводимите тръби се използват в приложения за пренос на топлинен поток, при които топлината се предава чрез фазов преход на работния флуид. В сравнение с конвенционалното устройство за топлообмен с въздушно охлаждане, топлопроводната тръба има по-дълъг експлоатационен живот, по-висока надеждност и по-добри характеристики на топлообмена. Фиг. 1 показва структурата на конвенционална топлопроводна тръба. Топлинната тръба 10 има първо тяло на тръбата 11 и второ тяло на тръбата 12. Върху първото тяло на тръбата 11 е оформена първа тръба 12а, а върху второто тяло на тръбата 12 е оформена втора тръба 12б. Топлоносителят е запечатан в първото тяло на тръбата 11 и второто тяло на тръбата 12. Течен топлоносител с висока топлопроводимост тече между първото тръбно тяло 11 и второто тръбно тяло 12. Топлинната тръба 10 е свързана с източник на топлина или радиатор чрез две топлинни тръби 11а, при което двете топлинни тръби 11а контактуват и предават топлината на топлинната тръба 10 към източника на топлина или радиатора.

Въпреки това, reduslim състав топлинната тръба е излъчващо устройство и топлинната тръба 10 може да се свърже само с един източник на топлина или един радиатор. Структурата на топлинната тръба от предходното ниво на техниката има тесен обхват на използване. За да се удовлетвори широк спектър от приложения, топлинната тръба трябва да се преработи. Освен това топлинната тръба е пасивна топлинна тръба и топлинната тръба 10 не може да се контролира. Когато топлинната тръба 10 е запечатана или повредена, топлинната тръба 10 все още предава топлина към източника на топлина или радиатора. Освен това топлинните тръби от предходното ниво на техниката имат сложни структури и са трудни за ремонт.

Поради това е необходимо да се усъвършенства топлинната тръба, за да се преодолеят горепосочените проблеми. имаме удоволствието да приветстваме адвокат Тара Шафър и адвокат Анджали М

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *